top of page

Karkauspäivänä palattiin ysärin tunnelmiin



Lauantaina päästiin nauttimaan ysärifiiliksistä Puolankajärven koulun salissa. Tunnelma salissa oli korkealla, ja ihmiset viihtyivät bileissä tanssien ja energistä musiikkia kuunnellen. Illan esiintyjinä nähtiin Dj Regon, 90’s FIN Cover Boyz & Girlz! ja Daze.

Ysäriteemaiset bileet herättivät jo viime vuonna suurta suosiota, ja myös tänä vuonna sali täyttyi kiitettävästi 304 kävijästä. Viime vuoden Dynamite-discossa vastaava määrä oli neljänsadan paikkeilla. - Tapahtuma sujui ihan hyvin, ja mukavasti oli porukkaa paikalla. Ei ollut mitään järjestyshäiriöitä, ja päästiin meidän minimitavoitteeseen eli siihen kolmeensataan, kommentoi tapahtumakoordinaattori Sami Haapalainen. Myös taloudellisesta näkökulmasta tapahtuma oli onnistunut, sillä Haapalaisen mukaan päästiin lähelle tavoitetta eli nollatulosta.

Nostalgiantäyteinen tapahtuma oli suunnattu kaikille 18 vuotta täyttäneille. Sami Haapalaisen mukaan kävijät vaikuttivat viihtyvän mainiosti ja olevan tyytyväisiä siihen, että pienelläkin paikkakunnalla jaksetaan järjestää tapahtumia.

Lue enemmän 4. maaliskuuta Puolanka-lehdestä.

Jenna Hiltunen, kuva Hanne Strengell

36 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page