top of page

Kirkkokuoro esiintyy joulun aikana monesti


Puolangan kirkkokuorolle loppuvuosi ja joulun aika on kiireistä, mutta silti hyvin mielekästä aikaa. Loppuvuodesta heillä on paljon laulamista kuten pyhäinpäivänä, ensimmäisenä adventtina ja jouluaamuna. Tämän lisäksi kuoro käy joulun alla laulamassa palvelukodeissa. 

Kirkkokuoro laulaa pääsääntöisesti jumalanpalveluksissa ja muissa kirkon tapahtumissa. Kuoronjohtaja, kanttori Elisa Ojala kertoi, että joulun aika on hänen suosikkinsa kirkkovuodessa, koska silloin kirkossa käy paljon ihmisiä. Joululauluja hän tosin saa kuunnella niin paljon, ettei niitä vapaa-aikana tarvitse soitella. 

Ojala on iloinen kuorolaisten kehityksestä. Hänestä on ollut hienoa, että kuluneena syksynä on saatu lisää kuorolaisia, joiden määrä on näin ollen 17. Erityisesti miehiä kuitenkin kaivattaisiin kuoroon lisää, sillä tällä hetkellä miehiä on neljä. 17 hengen kuoro on jo ihan mukavankokoinen.

Ojalasta kuoroporukka on hyvin tiivis ja ahkera.  

- Kuvailisin sitoutuneeksi porukaksi. He ilmoittavat hyvissä ajoin, jos eivät pääse paikalle sovitusti, ja vastuullisesti harjoittelevat kotona, kun olen saattanut tehdä heille stemmaäänitteitä. He saattavat pyytääkin stemmoja, että pääsevät kotona harjoittelemaan, Ojala kiitteli kuorolaisten omistautumista.

Lue enemmän 22. joulukuuta ilmestyvästä Puolanka-lehdestä.


Laura Tolonen


123 katselukertaa
bottom of page