top of page

Korona laittoi Pessimismitalon avajaissuunnitelmat uusiksi


Uuden pessimismimusikaalin siirtymisestä huolimatta Puolangan pessimistit ry:n toiminta ei tältä kesältä ole totaalisen peruttu. Pessimismitalo avataan tänään keskiviikkona Ryhdin talon entisiin tiloihin.

Pessimismitalon kahvilayrittäjä Carita Moilanen ja toiminnanjohtaja Tommi Rajala olivat suunnitelleet avajaisiin esimerkiksi nostalgiatansseja, mutta korona pakotti peruuttamaan idean. Ideaa ei kuitenkaan ole kokonaan haudattu, vaan tämäntyyppisiä tapahtumia voi olla luvassa myöhemmin syksyllä. Avajaispäivänä ohjelmassa on ainakin pessimismituotteiden sekä kahvilan tuotteiden myyntiä.

Talossa on kahvilakäyttöön oleva tila sekä suurempi sali esimerkiksi esityksiä varten. Myös ulkotiloihin tulee aidattu alue, jossa on mahdollisuus nauttia kahvilan antimia.

Moilanen esittelee alkuperäisiä talon värejä, joista tulee mieleen hänen omien sanojensa mukaan Ruotsin lippu. Nyt nämä värit ovat kuitenkin jo historiaa, kun Pessimismitalo on maalattu ja saanut uudet tapetit. Moilasen mukaan talon remontoiminen on kuitenkin sen verran iso urakka, että kaikkea ei heti tehdä.

- Ei ole tarvinnut vapaapäiviä pitää, Moilanen mainitsee.

Tänä vuonna poikkeusolot ovat siirtäneet Uutta pessimismimusikaalia, ja musikaalin kautta kävijöitä talolle ei saada. Tommi Rajala kertoo, että pessimismi brändinä kuitenkin houkuttelee matkailijoita. Hän uskoo, että kotimaan matkailu on vahvaa tänä vuonna, ja sitä kautta Pessimismitalo saa kävijöitä ohikulkijoista.

Lue enemmän 1.7. Puolanka-lehdestä.


Milla Hiltunen

638 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page