top of page

Koukkupolvisukupolvi on nuortunutLauantaina pelattiin 19. lentopallon koukkupolviturnaus Puolangan liikuntahallissa. Turnaus pelattiin kahdessa viiden joukkueen lohkossa, ja aamuyhdeksän jälkeen alkanut turnaus päättyi varsin tasokkaaseen loppuotteluun illalla kuuden aikaan. Voittajajoukkueessa pelasivat Ella Sipola, Neea Pietiläinen, Lea Ursin, Joni Korhonen, Aleksi Väyrynen ja Miika Autio.

Liikuntahallilla näkyi selvästi, että koukkupolvisukupolvi on vaihtunut. Liekö vanhin pelaaja kentällä ollut Jarmo Huovinen, sillä kovin montaa muuta harmaapäätä ei joukossa enää viilettänyt. Tämä näkyi myös pelin tasossa. Loppuottelun molemmat joukkueet olivat enemmän nuorisokaartia kuin vanhempia koukkupolvia.

Sen sijaan katsomossa näkyi entisiä koukkupolvia, jotka hyvillä mielin seurasivat sitä, että turnaus on saanut jatkoa. Koukkupolvi-idean äiti Marja Väyrynen oli hyvin tyytyväinen siitä, että myös lentopallojaoston nuorisoketju on ottanut koukkupolviturnauksen omakseen.

Ensi vuosi on sitten juhlavuosi, kun turnaus järjestetään 20. kerran. Turnaus pelataan 1. helmikuuta, minkä voi jo pistää kalenteriin.

Koukkupolviturnauksesta enemmmän 7. helmikuuta ilmestyvässä Puolanka-lehdessä.


Tuomo Seppänen, kuva Kauko Keränen


209 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page