top of page

Kulttuuria korkealla -tapahtuma tarjoilee monipuolisen kulttuurikattauksen


Puokion kylätapahtuma Kulttuuria korkealla järjestetään jälleen. Viime vuonna tapahtumassa yleisöä viihdytti kainuulainen Puumiehet Show.

Puokion kyläyhdistyksen järjestämä Kulttuuria korkealla -tapahtuma järjestetään heinäkuun toiseksi viimeisenä viikonloppuna. Neljättä kertaa järjestettävästä tapahtumasta on tullut monille tärkeä kesäperinne. Katsojia saapuu paikalle eri puolilta maakuntaa. 

Eikä ihmekään, sillä tapahtuma takaa päivän ajan monipuolista ja korkealaatuista kulttuuria. Niin myös tänäkin vuonna. Luvassa on muun muassa Tuija Nuojuan pitämänä teatteria lapsille, mikä saavutti viime vuonna lasten suuren suosion. 

Luvassa on myös klassisen musiikin konsertti. Riina Salminen on ihastuttanut sellonsoitolla tapahtumassa jo useana vuonna. Musiikkia kuulla myös, kun oululainen kansanmusiikkiyhtye Rällä esiintyy. 

Puokion kyläyhdistyksen puheenjohtaja Tuula Väänänen kertoi, että tässä on vasta muutama esimerkki tapahtuman ohjelmanumeroista. Hän kehottaa seuraamaan heidän sosiaalisen median kanaviaan, joihin ohjelmaa päivitetään. 

Tapahtuma järjestetään Puokion kylätalo Toveripirtin pihalla. Itse pirtti ei ole vielä käytössä, koska sitä remontoidaan parhaillaan. Väänänen toivookin, että hyvä sää hellii tapahtumaa tänäkin kesänä. 

Lue enemmän 25. toukokuuta ilmestyneestä Puolanka-lehden mökki- ja kesänumerosta.


Laura Tolonen, kuva Jenna Hiltunen

132 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page