top of page

Lake Resort Paljakka oy rakentaa uutta majoitustilaa Paljakkaan


Viime viikon tiistaina nousi Rakennusjärven rannalle viisi uutta, nykytrendin mukaista pientä 1-2 hengen majoitusrakennusta. Yhteensä 10 - 20 hengen majoituksen mahdollistavat uudet rakennukset nostettiin paikoilleen yhden päivän aikana.

- Viime ja tämä kesä sekä viime talvi ovat olleet koronapandemiasta huolimatta tai juuri siitä johtuen varsin hyviä ja päädyimme tähän majoituskapasiteetin lisäämiseen varsin nopealla aikataululla, Lake Resort Paljakka oy:n hallituksen jäsen ja yrittäjä Juha Haanela kertoi.

- Viime maaliskuussa teimme päätöksen rakennushankkeesta, ja ensimmäiset asiakkaat tulevat näihin majoitustiloihin syyskuun lopussa.

Uudet majoitustilat muistuttavat mökin ja hotellihuoneen välimuotoa. Kussakin mökissä on yksi tila, joka käsittää olohuoneen, makuuhuoneen ja keittiön. Kaikissa mökeissä on myös oma sauna.

- Nykyisin kysytään aika paljon kahden hengen majoitustiloja, ja tällä ratkaisulla vastasimme tähän kysyntään. Tämä on tarkoitettu niin kotimaisille kuin jatkossa myös ulkomaisille matkailijoille, Haanela kertoi.

Haanela totesi Paljakan alueen tilanteen näyttävän tällä hetkellä hyvältä. Koronapandemia aiheutti viime ja tälle kesälle valtavan kotimaan matkailubuumin, josta Paljakka luonnonläheisenä kohteena sai merkittävän siivun. Tämä on näkynyt myös talvimatkailussa lisääntyneenä asiakasmääränä.

- Ainoastaan viime vuoden joulu- ja tammikuun ulkomaalaisten puuttuminen alueelta pudotti näiden kuukausien myyntiä, mutta maalis- ja huhtikuu kyllä tasoittivat tätä tilannetta, Haanela totesi.

Majoituskysyntä on kasvanut ja tähän saumaan oli myös hyvä investoida. Myös majoittujien rakenne on muuttunut yhä enemmän aiempaa pienempiin ryhmiin. Kahdestaan matkustavien määrä on lisääntynyt ja tällä asiakasryhmällä on kysyntää tasokkaisiin majoituksiin ja palveluihin.

Lue enemmän 8. syyskuuta ilmestyvästä Puolanka-lehdestä.


Tuomo Seppänen
446 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page