top of page

Latino show’ssa tanssitaan iloisella asenteella


Arto Petjala on pitänyt Puolangalla tanssitunteja puolitoista vuotta. Hänellä on ohjelmassa monenikäisille ja -kuntoisille sopivia kursseja. Yksi Petjalan tykätyimmistä kursseista on latino show.

Kyseisellä kurssilla harjoitellaan helppoja lattaritanssien koreografioita. Kurssilla mennään fiilis edellä, mutta tekniikkaankin perehdytään turvallisuussyistä ja jotta tanssiin saataisiin tyylille ominaisia piirteitä. 

- Harjoitellaan helppoja lattaritanssikoreografioita, paneudutaan hieman tekniikkaan, toivotaan että tulee lämmin ja nautitaan hyvästä musiikista. Kun puhutaan tämmöisestä harrastusporukasta, niin mennään fiilis edellä, Petjala tiiviisti. 

Puolen vuoden aikana ollaan ehditty käydä läpi monipuolisesti eri lattarilajeja, kuten cha-cha-chata, tangoa/paso doblea, salsaa ja montaa muuta. Myös lämmittelyyn on omat helpot koreografiat. 

Petjalasta latino show sopii monentasoisille harrastajille. Ryhmässä edetään sen mukaan, että kaikki pysyvät matkassa. Monesti liikesarjasta voi olla helpompi ja haastavampi versio. Koreografiamuisti kehittyy tanssiessa, joten ei kannata säikähtää alussa, jos tuntuu ettei muista mitään. Eikä virheitäkään tarvitse pelätä. 

Latino show'n tunnelmia enemmän 29. joulukuuta ilmestyneessä Puolanka-lehdessä.


Laura Tolonen

142 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page