top of page

Liikuntahalli avataan huipputapahtumilla


Puolangan uusi liikuntahalli on hulppea kokonaisuus, joka tulee merkittävästi parantamaan kuntalaisten sisäliikuntamahdollisuuksia.

Puolangan uusi ja hulppea liikuntahalli valmistuu kesän aikana. Hallin avajaisviikonloppuna 3. - 4. syyskuuta järjestetään lauantaina kaksi lentopallo-ottelua ja sunnuntaina on Jarkko Tammisen imitaatioshow. Hallin virallinen vihkiminen käyttöön tapahtuu lauantaina ennen ensimmäistä ottelua.

Lauantaina avajaisissa pelataan ensin miesten ottelu, jossa kohtaavat Perungan Poikien Suomen mestaruuden vuonna 2007 voittanut joukkue vahvistettuna tarvittaessa muilla pelaajilla. Vastapuolelle on tarkoitus kerätä Ryhdin entisistä junioreista, nyt tosin jo aikamiehistä, Ex-Ryhdin joukkue.

ltapäivällä pelataan naisten liigan harjoitusottelu. Toinen joukkue on Pihtiputaan Liiga Ploki ja toiseksi joukkueeksi on tarkoitus saada joko Woman-Volley Rovaniemeltä tai Pölkky Kuusamosta.

Lauantaiksi kutsutaan paikalle Ryhdin kaikki entiset juniorit ohjaajineen ja valmentajineen. Pelien välissä pidetään kahvitilaisuus Puolankajärven koulun ruokalassa. Tiedossa on harvinainen tilaisuus saada nähdä vanhoja pelikavereista vuosikymmenten takaa.333 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

コメント


bottom of page