top of page

Matkailuyhdistys Puolanka-Paljakka palkittiin vuoden 2020 kelkkailukohteesta


Tammikuun alkupuolella Suomen Moottoriliitto palkitsi Matkailuyhdistys Puolanka-Paljakan vuoden 2020 parhaasta kelkkailukohteesta. Vuoden kohde valitaan äänestyksellä, jonka järjestää Suomen Moottoriliiton MK-matkailuryhmä Kelkkalehden sekä ennen kaikkea lehden lukijoiden ehdotusten perusteella.

Puolanka nousi selväksi voittajaksi 44 prosentilla äänistä. Eikä ihmekään, sillä alueella on tehty työtä kelkkailuharrastuksen mahdollistamiseen jo useita kymmeniä vuosia. Valinta ilahduttaa matkailuyhdistyksen sihteeriä ja matkailualan yrittäjää Juha Haanelaa.

- 1990-luvulla Puolangan kelkkakerho hoiti kilpailutoimintaa ja teki reittilanaukset. Sittemmin vastuu on siirtynyt matkailuyhdistykselle. Tärkein juttu ovat hyvät ja hyvin huolletut reitit, Haanela kertoi. 

Alueelle on helppo tulla viihtymään kelkkailun parissa. Kaikki on saatavilla. Yksi merkittävä tekijä onnistuneeseen lomaan on yrittäjien investoima polttoaineasema. Haanelan mukaan kelkkailumukavuus parani tällöin huomattavasti, sillä sitä ennen polttoaine oli ainainen ongelma usean vuoden ajan sen jälkeen, kun kyläkaupan pumput eivät ole olleet toiminnassa.

Alueella on lisäksi hyvät majoitustilat ja ruokapaikkoja löytyy. Myös päivittäistavarakauppa palvelee asiakkaita.

Lue enemmän 20. tammikuuta ilmestyneestä Puolanka-lehdestä.


Laura Tolonen


166 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


bottom of page