top of page

Paljakan vahvuus on sen pienuus


Paljakkaan on tehty uusia maastopyöräreittejä. Suurin osa niistä on käytössä jo nyt. Osaa viimeistellään vielä.

Paljakan matkailukeskuksessa nähtiin vuosina 2018 - 2020 mukavasti ulkomaalaisia matkailijoita aina koronapandemian puhkeamiseen saakka. Kansainväliset markkinointiponnistelut on aloitettu uudestaan Puolangan kunnan hallinnoiman matkailuhankkeen avulla. Viimeisen puolen vuoden aikana Paljakkaa on esitelty kansainvälisissä matkailun ammattilaistapahtumissa yli sadalle ulkomaiselle matkanjärjestäjälle.

- Matkanjärjestäjien kiinnostus Paljakkaa kohtaan oli aistittavissa jo syksyn ensimmäisistä myyntitapahtumista alkaen. Olen todella iloinen, että Paljakka tarjoaa juuri niitä luontoaktiviteetteja, joita ulkomaiset matkailijat Suomesta etsivät, Paljakan kansainvälisestä myynnistä ja markkinoinnista vastaava Leena Penttinen kertoi.

- Käydyissä keskusteluissa on selkeästi tullut esille, että Paljakan pienuus on kääntymässä eduksemme. Kysyntää pienille, rauhallisille matkailukeskuksille tuntuu olevan. Nyt toukokuussa ensimmäiset myyntisopimuksetkin Englantiin ja Hollantiin on tehty. Paljakka on siis päässyt ulkomaisten matkanjärjestäjien myyntiin sekä tälle kesälle että tulevalle kesälle, Penttinen iloitsi.

Paljakan matkailusta enemmän 29. toukokuuta ilmestyvässä Puolanka-lehden mökkiliitteessä.


Tuomo Seppänen, kuva Puolangan kunta


90 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page