top of page

Pirkko Moilanen käy kuntarajan takaa kansalaisopiston kurssillaSärkijärvellä asuva Pirkko Moilanen on saanut vahvat käsityöperinteet vanhemmiltaan. Hänen isänsä teki puutöitä ja äiti neuloi. Itsekin hän on neulonut ja Singerin päällä odottaa keskeneräinen neulepaita.

Pirkko kertoo, että kaikenlainen näpertäminen on hänelle mieluista. Hän ei ole kuitenkaan opiskellut käsitöitä kursseilla ennen tämän vuoden syksyä, jolloin hän aloitti makrameekurssin.

- Puolangalla on aivan mahtava ja laaja kurssitarjonta. Ymmärrän sen, että jotka asuvat lähellä, käyvät useimmilla kursseilla. Varmaan kävisin itsekin, jos asuisin lähempänä, mutta ei täältä asti viitsi joka päivä lähteä, Pirkko sanoo.

Pirkko kertoo, ettei ajomatka haittaa kuitenkaan yhdellä kurssilla käymistä tai tulevaisuudessa ehkä kahdella.

- Puolangalla on hirveän mukava asioida ja kurssilla käydessä käyn kaupassa. Puolangalla on hyvin palveluita. Siellä käyn muutenkin aina kaupassa.

Pirkko kannustaa lähtemään kursseille kaikkia, jotka vähänkin sitä miettivät. Hän hieman pohti, että mitä muut kurssilaiset ajattelevat eripaikkakuntalaisesta. Kurssilla hän pääsi suoraan porukkaan mukaan, ja siellä on hänestä todella hyvä ryhmähenki.

Kansalaisopiston kursseista enemmän 28. joulukuuta ilmestyneessä Puolanka-lehdessä.


Laura Tolonen


120 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Commentaires


bottom of page