top of page

Puolangalla kaksi todettua koronavirustartuntaa


Torilla jaettiin tiistaina pestäviä maskeja, joita jokainen hakija sai viisi kappaletta. Maskeja jakamassa oli muun muassa Hilkka Oikarinen. Seuraavan kerran maskeja jaetaan aiemmin ilmoitetuilla perusteilla kahden tunnin ajan torstaina kello 10 alkaen.

Viime viikonloppuna Puolangalla todettiin joukkoaltistuminen koronalle. Siihen liittyen on todettu kaksi tartuntaa ja karanteeniin on asetettu noin 30 henkilöä. Jatkotartuntojen riski on edelleen olemassa. Tartunnan jäljitys on pääosin valmis.

Joukkoaltistuminen aiheuttaa jonkin verran muutoksia kunnan palveluissa. Muun muassa kansalaisopiston kurssit on peruttu 23. - 30. marraskuuta lukuun ottamatta musiikin yksilötunteja. Liikuntasali on myös suljettu 23. - 30. marraskuuta. Monitoimitalo on kiinni koko viikon.

Puolangan kunta suosittelee, että tällä viikolla kunnan alueella ei järjestetä sisätiloissa kokoontumisia lainkaan ja kokoontumiset siirretään toteutettavaksi sähköisesti tai myöhempänä ajankohtana.

Hoivakodeissa vierailu ei ole mahdollista normaaliolojen tapaan. Vierailijan on oltava etukäteen yhteydessä hoivakotiin ja noudatettava heidän ohjeitaan.

Kirjastossa voi asioida omatoimisesti, mutta asiakkaita kehotetaan käyttämään kasvomaskia ja noudattamaan turvavälejä.

Tällä hetkellä on erityisen tärkeää huomioida jo aiemmin annetut ohjeet turvaväleistä ja käsien pesusta, maskisuositus on myös voimassa.

Aiheesta enemmän 25. marraskuuta ilmestyvässä Puolanka-lehdessä.


Tuomo Seppänen, kuva Rauni Räisänen
291 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page