top of page

Puolangalla on viimein koirille tapaamis- ja ulkoilupaikka


Puolangalle on hiljattain valmistunut kauan odotettu koirapuisto. Kunta rakensi puiston yhteistyössä Puolangan Kennelkerhon kanssa. Tilava koirapuisto on oiva tapa tarjota koiralle erilainen ulkoilumahdollisuus hihnalenkin sijaan. Toisten koirien seura on tärkeää koiramaailman tapoja opetteleville pennuille ja myös vanhemmille karvakavereille.

Marraskuun alussa virallisesti avattu koirapuisto sijaitsee Pudasjärventien risteyksen jälkeen vastapäätä Pororajan Majoitusta. Koirapuiston kokonaiskustannukset olivat noin 20 000 euroa. Rakentamisessa käytettiin paikallisia urakoitsijoita ja kunnan omaa henkilöstöä. 

Koirapuisto on tarpeellinen investointi ja odotettu koiraväen keskuudessa. Se tulee varmasti tarpeeseen, sillä koirien kiinnipitoaika on maaliskuusta elokuun loppuun pesintärauhan vuoksi. Eli melkein puoleen vuoteen koirat eivät pääse ulkoilemaan vapaana.

Jotta kaikilla olisi mukavaa viettää aikaansa koirapuistossa, sitä edesauttavat yhteiset pelisäännöt. Käyttäjiä voi olla monenlaisia: voi olla nuoria ensikertalaisia tai hieman vanhempia koiria ja ohjaajia, ja kuitenkin kaikille pitäisi taata turvallinen kokemus.

Siisti puisto auttaa kaikkia viihtymään sekä omistajia koirineen pysymään puhtaina. Se on myös Puolangan Kennelkerhon hartain toive. 

- Nyt kun meillä on hieno koirapuisto valmiina, niin kaikkien pitää ottaa huomioon siisteys ja kerätä pois koirien jätökset, Puolangan Kennelkerhon puheenjohtaja Markus Keränen toivoi. 

Koirapuistosta enemmän 4. marraskuuta ilmestyvässä Puolanka-lehdestä.


Laura Tolonen

254 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page