top of page

Puolangan kunta sai valtion­avustusta uuden liikuntahallin rakentamiseenOpetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt Puolangan kunnalle 750 000 euroa liikuntapaikkarakentamiseen. Avustus käytetään uuden liikuntahallin rakentamiseen Puolankajärven koulun alueelle.

- Tämä on todella positiivinen uutinen. Liikuntahalli on iso investointi, mutta koimme sen hyvänä satsauk­sena ja samalla kunnan vetovoimaa lisäävänä tekijänä, iloitsee pormestari Harri Peltola.

Puolangan valtuusto päätti syksyllä, että kuntalaisille rakennetaan uusi liikuntahalli. Vuoden 2020 budjettiin varattiin 100 000 euroa suunnitteluun ja vuodelle 2021 rakentamiseen 3,2 miljoonaa euroa ja vuodelle 2022 200 000 euroa.

- Avustuspäätöksen tultua rakentaminen voi alkaa heti, kun se säiden puolesta onnistuu. Paikallisia toimijoita tullaan käyttämään urakan eri vaiheissa, kuvaa aikataulua ja prosessia tekninen johtaja Marko Väyrynen.

Uuteen liikuntahalliin tulee täysin uutena erillinen ryhmäliikuntatila, jota voidaan käyttää päivällä, kun iso sali on koululaisten käytössä. Uuden liikuntahallin yhteyteen tulee myös kuntosali.

- Aivan mahtavaa, että tarpeemme huomioitiin ja kunnan merkittävin sisäliikuntatila saadaan nyt asianmukaiseen kuntoon. Toivon, että tämä näkyy kaikissa ikäryhmissä liikunnan lisääntymisenä ja näin myös terveyden edistämisenä, kommentoi sivistysjohtaja Anna-Kaarina Uusitalo.


Tuomo Seppänen

155 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page