top of page

Puolanka-lehti on jaossa Puolangan kirkonkylällä tänään keskiviikkona 20.11. kello 12 jälkeen


Tämän viikon Puolanka-lehti saadaan Puolangalle tänään keskiviikkona aamupäivän aikana. Puolangan Moottorikerho/Urheiluautoilijat jakaa lehden taajama-alueella kaikkiin talouksiin noin kello 12 alkaen.

Lehden pääasiallinen jakelupaikka on K-market Paprika, josta lehden voi käydä noutamassa, eli Puolanka-lehti on lakon aikana ilmaisjakelussa Puolangalla.

Puolanka-lehteä ei jaeta lakon aikana Postin toimesta lainkaan. Puolanka-lehdessä on tehty väliaikaisjärjestelyjä, jotta lehti saataisiin jaettua Puolangalla mahdollisimman kattavasti.

Taajama-alueella asuvien toivotaan tarkistavan ensin oman postilaatikkonsa ja mikäli keskiviikkoiltaan mennessä lehteä ei ole tullut, sen voi hakea Paprikasta. Taajama-alueen ulkopuolella asuvien kannattaa hakea lehti Paprikasta asioidessaan kirkonkylällä. Lehteä voi viedä myös sivukylillä asuville naapureille. Lehteä on luonnollisesti saatavana myös Puolanka-lehden toimituksesta.

Lehden saaminen puolankalaisille on tärkeää myös siksi, että lehdessä on tärkeitä ilmoituksia, jotka on syytä olla kuntalaisten tiedossa. Puolanka-lehti on kuitenkin tärkein kanava kuntalaisten tiedottamisessa ja uutisten välittämisessä, eikä esimerkiksi sosiaalinen media tavoita läheskään kaikkia puolankalaisia.

Puolanka-lehti on koko ajan saatavilla digiversiona Lehtiluukun kautta.

Tämän viikon lehden voit lukea maksutta Lehtiluukussa osoitteessa:

https://www.lehtiluukku.fi/read?pub=229598&share=267f3-8695f7821a38498bcec706f7693c9d44

(linkki on voimassa 30 vuorokautta).


Tuomo Seppänen

päätoimittaja

Puolanka-lehti

47 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page