top of page

Puolanka Putiikki tuo uuden palvelun puolankalaisille


Puolanka Putiikki julkaisee kaksi uutta palvelua osana kokonaisvaltaista uudistusta. Nyt putiikista saa digiapua ja graafisen suunnittelun palveluita ajanvarauksella. Jos aikaa ei pysty varaamaan puhelimitse, voi tulla käymään paikan päälle aukioloaikojen puitteissa. Tammikuussa aukiolopäivät ovat 16.1. ja 31.1.

Digiapu kattaa neuvonnan, ostoavun ja dna-liittymien myynnin.

- Digipuolen ja yleensä atk-palvelujen tilanne on ollut Puolangalla hyvin heikoilla kantimilla ja palvelua on ollut vaikea saada. Meiltä on ennestään saanut apua pienimuotoisesti digipuolen ongelmiin. Lisäksi meiltä on saanut dna-liittymiä ja sitä kautta olemme palvelleet myös liittymiin liittyvissä asioissa, Tuomo Seppänen kertoo.

Myymälän neuvontapalvelu on tarkoitettu puhelimille, tableteille ja muille mukana kulkeville laitteille. Digiapu alkaa toimia myös kotikäynteinä koronatilanteen väistyttyä, jolloin on mahdollista opastaa muidenkin laitteiden käyttöönotossa.

- Myymälässä on rajalliset mahdollisuudet auttaa silloin, kun laitteessa on ongelma tai sen käyttöön tarvitaan neuvontaa. Televisiota, modeemeja tai tulostimia sinne ei kannata kantaa, sillä niiden käytön opettelu tai ongelmatilanteiden selvitys alkaa kotiympäristöstä, jossa niitä käytetään. Sen sijaan esimerkiksi puhelinten ja tablettien ongelmat saadaan ratkaistua näppärästi myymälässä, Sinna Näppä toteaa.

Toisena uutena palveluna tulee ajanvarauksella graafisen suunnittelun palvelut, joita on tarjottu aiemminkin. Nyt päätuotteina tarjotaan erilaisten kiitos- ja kutsukorttien suunnittelua sekä Puolanka Putiikin omien Puolanka-julisteiden personointia.

- Julisteita voidaan muokata asiakkaan toiveiden mukaan esimerkiksi eri väreillä tai vaikkapa merkata julisteeseen kotipaikka asiakkaan haluamalla tavalla, Näppä valottaa.

Aiheesta enemmän 13. tammikuuta ilmestyneessä Puolanka-lehdessä.


Laura Tolonen, kuva Sinna Näppä347 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

コメント


bottom of page