top of page

Puolankalaiset valloittivat vihdoin evk-liigan Joensuussa

Puolangan Moottorikerho/Urheiluautoilijat otti monen vuoden yrittämisen jälkeen voiton klassisessa jokamiesluokan etuvetokardaani- eli evk-liigassa Joensuussa toissa viikon lauantaina. Team Puuilo -nimellä kisannut joukkue otti lopulta selvän voiton tällä kertaa poikkeuksellisesti vain yksipäiväisessä kisassa. Kisaan osallistui tänä vuonna 13 joukkuetta.

- Kilpailu meni kerrankin nappiin. Kalusto pelasi ja kuskit olivat kovia, kertasi tyytyväinen Team Puuilon toinen joukkueenjohtaja Tuomas Moilanen.

Koronapandemia vaikutti myös evk-liigaan, sillä normaalisti kaksipäiväiset kisat ajettiin nyt yhtenä päivänä ja joukkueiden määräkin oli pienempi, mutta taso silti kivikova.

- Monelle kuskille nämä olivat kesän ensimmäiset ja samalla ainoat startit, joten siinäkin mielessä kisa oli erityislaatuinen, Moilanen huomautti.

Team Puuilo voitti finaalin lopulta selkein lukemin 181 pisteellä. Toiseksi sijoittunut Pajamäki Racing sai kasaan 133 ja kolmas, kisan suurin ennakkosuosikki Rajala Motorsport Team 130 pistettä.

Puolangan MK/UA on osallistunut Joensuussa ajettavaan evk-liigaan jo seitsemättä kertaa. Tällä kertaa myös onni suosi, sillä kalusto kesti koko kovan kisan ajan ja kuljettajat onnistuivat kaikki tasaisen varmasti.

Team Puuilon joukkueessa ajoivat Juho Väisänen, Jani Marttila, Heikki Paaso-Rantala, Janne Moilanen, Eero Laurila, Niko Haukka, Juha Hämeenkorpi, Ville Koramo, Taneli Moilanen ja Teemu Seppälä. Joukkueenjohtajina toimivat Tuomas Moilanen ja Jani Ukura.

Lue enemmän 30. syyskuuta ilmestyvästä Puolanka-lehdestä.