top of page

Puolankalaiset voittivat toistamiseen evk-liigan


Puolangan Moottorikerho/ autourheilijat voitti viime viikonloppuna Joensuussa jokamiesluokan etuvetokardaani- eli evk-liigassa paalupaikan. Kaksipäiväisissä kisoissa joukkue kisasi nimellä Team Barot’s.

- Kisahan meni niin kuin oli suunniteltu. Autot kestivöt ja kuskit ajoivat hyvin. Autot oli tehty jo kotona valmiiksi, niin ei tarvinnut rassata varikolla. Niillä sai vaan ajaa kilpaa. Muutamia tekniikkamurheita oli, mutta ei monessa autossa, toisena joukkueenjohtajana toiminut Tuomas Moilanen summasi kisaa.

Joukkue oli oikeastaan koko kisan ajan ylivoimainen. Lauantaina Team Barot’s voitti lohkonsa karsinnat sateisessa kelissä. Eikä menestys jäänyt siihen. Sunnuntain semifinaaleissa he jatkoivat lohkovoittajina finaaliin. Semifinaalissa joukkue sai huimat 19 lähtövoittoa 24:stä. Pisteitä kertyi 141 pistettä. Heidän finaalipaikkansa varmistui jo ajojen aikana ja saattoivat näin höllentää.

Aivan kuten viime vuonna, liigan voitto varmistui jo hyvissä ajoinen ennen viimeisiä lähtöjä. Moilanen sanoikin, että silloin kuskit saavat nauttia ja vaan ajaa menemään 

Aiheesta enemmän 22. syyskuuta ilmestyvässä Puolanka-lehdessä.


Laura Tolonen, kuva Tuomas Moilanen

 


164 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

コメント


bottom of page