top of page

Pureudu paikallisiin – Puolanka-lehti vapaasti luettavissa verkossa 9.-13.11.


Kymmenet paikallislehdet avaavat maksuporttinsa tai näköislehtensä vapaasti luettaviksi loppuviikosta. Pureudu paikallisiin -kampanja tuo 10.-13.11. esiin paikallislehtiä ja paikallisjournalismia sekä tarjoaa mahdollisuuden tutustua elämään eri puolilla Suomea.

Avoinna olevien lehtien linkit on koottu Uutismedian liiton verkkosivuille osoitteeseen www.uutismediat.fi/paikallislehdet. Puolanka-lehden näköislehden linkki löytyy myös www.puolankainfo.fi uutisosiosta.

- Paikallislehdet ovat tällä viikolla näyttävästi esillä, kun palkitsemme torstaina 10.11. paikallislehtien parhaimmiston, ja viikonvaihteessa on mahdollisuus tutustua elämään eri puolilla maata paikallislehtien kautta Pureudu paikallisiin -kampanjassa, Uutismedian liiton järjestöpäällikkö Ilona Hannikainen kertoo.

- Luotettavan, tarkistetun tiedon merkitys on viime vuosina vain kasvanut entisestään, kun kaikenlaista tietoa on saatavilla paljon. Paikallislehti kertoo luotettavasti juuri siitä, mitä ympärillä tapahtuu. Lisäksi paikallislehti auttaa havaitsemaan merkityksiä ja auttaa navigoimaan tietotulvan keskellä, Hannikainen muistuttaa.


Puolanka-lehden näköislehti löytyy osoitteesta https://www.lehtiluukku.fi/lue/puolanka-lehti/9.11.2022/325865.html

345 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Комментарии


bottom of page