top of page

Pyörällä työmatkansa taittajia odotti aamupala


Toissa lauantaina alkoi pyöräilyviikko ja se kesti aina viime sunnuntaihin asti. Pyöräillä voi monella tavalla, joten se näkyi myös viikon valtakunnallisissa päivittäisissä teemoissa. Viikolla oli muun muassa pyörällä kouluun -päivä, sähköpyöräpäivä ja kaupunkipyöräpäivä. 

Pyöräilyviikon pääteema oli ”tervetuloa pyöräilijä”. Teemasta kerrotaan, että lisääntyneen pyöräilyinnostuksen myötä on yhä tärkeämpää, että pyöräilijä kokee itsensä tervetulleeksi niin liikenteessä kuin eri palveluiden äärellä. Hyvät kokemukset pyöräily-ympäristöstä ja pyöräilijät huomioivista palveluista kannustavat jatkamaan pyöräilyä ja jakamaan pyöräilyn iloa myös muille.

Myös Puolangalla pyöräilyviikko näkyi pyöräile töihin -päivänä torstaina. Kunnan liikuntaneuvoja Tuulikki Kemppainen ja Terveystalolta fysioterapeutti Marja Väyrynen olivat laittaneet torille aamupalapisteen, jonne saattoi pyörähtää matkalla töihin.

Kemppainen korostaa, ettei liikunnan merkitystä voi koskaan huomioida liikaa. Pyöräily onkin hyvä liikuntamuoto monenikäisille ja -kuntoisille.

Aiheesta enemmän 8. syyskuuta ilmestyvässä Puolanka-lehdessä.


Laura Tolonen

132 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

コメント


bottom of page