top of page

Rock band from hell kisaa Starba-kisan kovassa kärkikymmenikössä


Oululainen rock-bändi Rock band from hell on päässyt Radio Rockin Starba-kilpailun kärkikymmenikköön. Bändissä kitaraa soittaa puolankalaisjuurinen Jere Siivikko. Hänen lisäkseen bändissä ovat solisti ja kitaristi Jani Tillman, basisti Mikko Saravuoma ja rummuista vastaava Mikko Nykänen.

Rock band from hell on perustettu vuonna 2018, ja bändin ensimmäinen single Why don’t you die julkaistiin viime vuoden syyskuussa. Tällä biisillä bändi kisaa Starba-kisassa, joka ratkeaa tämän kevään aikana.

Siivikko on soittanut kitaraa 12-vuotiaasta eli siitä asti, kun hänen isänsä sellaisen hänelle osti. Siivikko päätyi bändiin aika yllättäen. Rock band from hell on muotoutunut edellisestä bändistä, ja kitaristin paikka oli auki.

Siivikko on tuntenut solisti Jani Tillmanin kymmenisen vuotta, ja he kävivät Madetojan musiikkilukiota samaan aikaan. Hän sattui törmäämään Tillmaniin Oulussa kaupungilla ja päätyikin liittymään bändiin.

Ensimmäisen singlen julkaisun jälkeen Rock band from hell -bändillä on lähtenyt rullaamaan todella hyvin. Single sai heistä vain hyvää palautetta, ja sen leviäminen tuli heille myös hieman yllätyksenä. Se pääsi isoille Spotifyn soittolistoille ja sitä kuultiin radiossa Radio Rock- ja Ylex -kanavilla.

- Se on tosin ensimmäinen biisi, mitä tehtiin tälle bändille ja se muotoutui tuommoseksi mitä se on. Se määritti paljon meidän soundin ja genren, mitä meidän musamme sitten on. Se on hyvä yhteenveto muusta matskusta, Jani Tillman kertoi.

Bändistä enemmän 17. maaliskuuta ilmestyvässä Puolanka-lehdessä.


Laura Tolonen


688 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page