top of page

Roninkankaan ryhmänäyttelyyn odotetaan kesällä jopa tuhatta koiraa


Talkootoiminta on tärkeä osa kennelkerhon toimintaa. Kuluvana vuonna kerho osallistuu muun muassa Paljakka Pilkkien liikenteenohjaukseen. Vuosikokouksessa palkittiin ahkerasta talkootyöstä muun muassa Hannele Juntunen, Markus Keränen ja Heikki Väisänen.

Puolangan Kennelkerho ry piti vuosikokouksensa lauantaina Metsätyömieskodilla. Paikalle oli saapunut lähes kolmekymmentä jäsentä.

Vuosikokousasioiden lisäksi kokouksessa keskusteltiin vilkkaasti muun muassa SM-tason koetapahtumien järjestämisestä. Tulevan syksyn Vaarojen Haukuilla on kansainvälisen kisan arvo, ja elokuussa Roninkankaalla yhdessä Kivarijärven Metsästysseuran kanssa järjestettävä ryhmänäyttely tulee olemaan iso voimainponnistus ja merkittävä tulonlähde kennelkerholle.

Puolangan Kennelkerho on yksi kunnan suurimmista yhdistyksistä jäsenistön määrällä mitattaessa. Kerhoon liittyi viime vuonna 22 uutta jäsentä, joista 6 oli nuorisojäseniä. Jäseniä oli kerhossa vuodenvaihteessa 155.

Koetoiminta oli tuttuun tapaan runsasta. Kerho järjesti 15 eri koetta, joissa oli 236 osallistujaa.

Kuluvana vuonna koetoiminta pidetään ennallaan, eli hyvin vilkkaana. Hirvenhaukkukokeiden lisäksi järjestetään ajaville koirille haukkukokeita ja linnunhaukkukokeita sekä järjestetään kettu-, jänis- ja hirvituomarikursseja ja osallistutaan tuomari- ja koetoimitsijakursseille sekä Kainuun kennelpiirin järjestämiin koulutus- ja esittelytilaisuuksiin.

Puolangan Kennelkerhon vuosikokousasioista ja palkitsemisista enemmän 28. helmikuuta ilmestyneessä Puolanka-lehdessä.


Tuomo Seppänen


154 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page