top of page

Salibandyjunnut saivat kahdet maalivahdin varusteet


Ryhdin salibandyjuniorit Samu Haapalainen ja Anton Anttonen pääsivät heti testaamaan uusia varusteita.

Lions Club Puolanka on lahjoittanut Puolangan Ryhdin salibandyjunioreille kahdet maalivahdin varusteet. Maalivahdin varusteiden puute on ollut tiedossa ja on omalta osaltaan haitannut salibandyjunioreitten harjoittelua, kun kunnollisia ja turvallisia varusteita ei ole ollut kaikista nuorimmille junioreille.

- Asia nousi puheeksi salibandyohjaajien kanssa muutama viikko sitten. Esiin nousi ehdotus, että voitaisiinko hakea avustusta Lions Clubilta, joka on kuitenkin toimija, jonka toimintaperiaatteisiin ja arvoihin kuuluu lasten ja nuorten toiminnan tukeminen, Ryhdin salibandyjaoston puheenjohtaja Mika Luukkonen kertoi.

Tuumasta toimeen ja tiedustelu sekä hakemus Leijonille. Kahdet maalivahdin varusteet maksavat noin 700 euroa. Lions Clubin vastaus oli myönteinen ja näin kahdet maalivahdin varusteet luovutettiin viime viikon tiistaina Ryhdin salibandyjaostolle.

Leijonien maksamat ja luovuttamat varusteet hankittiin Matti Väisäsen muistorahastosta.

- Tämä rahasto on tarkoitettu puolankalaisten lasten liikunnan tukemiseen ja tämähän oli aivan ihanteellinen kohde siihen, Terho Väisänen Puolangan Lions Clubista kertoi.

Lue enemmän 10. tammikuuta ilmestyneestä Puolanka-lehdestä.


Tuomo Seppänen, kuva Marika Sutinen


78 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page