top of page

Sanna Sutela jatkaa Ryhdin puheenjohtajanaPuolangan Ryhti kokoontui toissa viikon torstaina pitämään vuosikokoustaan Honkavaaran urheilukeskuksen kahvioon. Paikalla oli toistakymmentä jäsentä ja kokousta vietettiin leppoisassa urheiluhengessä.

Kahvittelun jälkeen palkittiin Ryhdissä ansioituneita urheilijoita ja seuratoimijoita. Ahti Härkönen ja Kaarina Köngäs saivat lahjakortit urheilumenestyksestään. Lisäksi muistettiin ahkerasta seuratyöstä jääkiekkojaostoa, joka viime kaudella piti huolta Honka Areenan saamisesta käyttökuntoon ja jään huoltamisesta. Teemu Väyrynen puolestaan yllätettiin kokouksessa, sillä hänen tietämättään Ryhdin hallituksessa tehtiin päätös Teemun muistamisesta hänen aktiivisesta toiminnastaan Puolangan latuverkoston ylläpitäjänä.

Kaarina Köngäs on hiihtosuunnistuksen SM-pronssimitalisti. Ahti Härkösen meriittilista puolestaan on vaikuttava. Hän on voittanut lukuisia mitaleita veteraanien ampumahiihdossa SM-kisoissa ja veteraanien MM-kisoissa.

Kokousväki valitsi yksimielisesti ja taputusten kera Sanna Sutelan jatkamaan seuran puheenjohtajana. Hallituksessa jatkavat Jukka Anttonen, Mika Luukkonen, Tuomo Seppänen ja Markku Väyrynen. Erovuoroisista jatkavat Elisa Heikkinen, Jarkko Kyllönen, Annu Väisänen, Eemeli Väisänen ja Teemu Väyrynen. Matti Honka on pyytänyt eroa ja hänen tilalleen valittiin Teemu Heikkinen.

Ryhdin vuosikokouksesta enemmän 13. joulukuuta ilmestyvässä Puolanka-lehdessä.


Tuomo Seppänen

178 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page