top of page

Senior Shop vaatettaa pikkupaikkakunnillaPuolangalla käy neljä kertaa vuodessa pitämässä pop-up-vaatekauppaa Senior Shop -niminen yritys, jonka toimintaideana on olla vaatekauppa, joka tulee asiakkaan luo. Puolangalla Senios Shop -kauppiaana käy Outi Juutilainen. Hän toimii Oulusta käsin ja hänen alueenaan on Oulu, Oulun lähikunnat, Koillismaa ja Ylä-Kainuu.

- Aikaisemmin me kävimme tekemässä kauppaa palvelukeskuksissa, hoivakodeissa ja eläkeläisten yhdistyksissä, Puolangalla muun muassa Mäntykodissa, Juutilainen kertoi.

- Korona-aikaan hoksattiin, että ryhdytäänpä tekemään tällaista pop-up-kauppaa, kun emme päässeet noihin palvelukoteihin ja muihin vastaaviin paikkoihin.

Outi Juutilainen kertoi, että monetkaan vanhukset eivät pääse minnekään kauemmas vaateostoksille, mikä on hyvinkin ymmärrettävää näillä seuduilla, joissa julkista joukkoliikennettä ei ole käytännössä lainkaan ja autottomien vanhempien ihmisten on hyvin vaikea päästä minnekään edes aivan perusvaateostoksille.

- Tämä on nyt todettu hyväksi, että tullaan tällaisille paikkakunnille, joissa ei ole vaatekauppaa. Tuodaan vaatekauppa asiakkaille perille saakka, Juutilainen sanoi.

Senior Shopissa on myynnissä naisten ja miesten vaatteet alusvaatteista ulkovaatteisiin eli kaikki muut asusteet paitsi kengät.

- Vastaanotto on ollut tosi hyvä. Asiakkaat sanovat, että on tärkeää, että saa henkilökohtaista palvelua, mitä monessa marketkaupassa ei enää saa, ja että heille löydetään sopivat vaatteet.

Lue enemmän 17. tammikuuta ilmestyneestä Puolanka-lehdestä.


Tuomo Seppänen


157 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page