top of page

Täysremontin kokeneen grillin valikoima on monipuolinenIikan grillin nimellä kansan suussa tunnettu torin kulmalla sijaitseva grilli avattiin vuodenvaihteen jälkeen. Grillin avasi Jaana Nissinen, ja käytännön toimintaa pyörittää hänen siskonsa Mia Moilanen, jolle grilli on hyvinkin tuttu paikka.

- On ollut painetta siihen, että grilli pitäisi avata, mutta kun itse en halunnut lähteä yrittäjäksi, niin isosisko Jaana innostui ryhtymään yrittäjäksi, Mia Moilanen kertoi grillin avaamiseen johtaneita syitä.

- Minä olen täällä töissä Heidin kanssa, Mia kertoi viitaten Heidi Turpeiseen, jonka kanssa hän jakaa grillin työvuorot.

Jaana Nissinen toimii yrityksen toimitusjohtajana Vantaalta käsin, jossa hän itse on töissä.

Grilli on kokenut sisältä melkoiset muutokset. Sisätila on remontoitu lattiasta kattoon ja käytännössä kaikki kalusteet on uusittu. Myös keittiön puoli on saanut uudet koneet.

Grillin repertuaariin kuuluu vaihtuva kotiruokalounas sekä Puolangalla uutuutena oleva aamupala. Aamupalan lisäksi arkisin on tarjolla lounas sekä tietenkin kaikki mahdolliset grilliherkut ja alkoholijuomat, sillä grillillä on A-oikeudet.

- Vastaanotto on ollut hyvä ja ihmiset ovat olleet yllättyneitä jo siitä, että grilli yleensä avataan ja sitten siitä, että täällä on tarjolla aamupala, lounas ja anniskeluoikeudet, Mia ja Heidi totesivat.

Herkku-Maakarin grillin toiminnasta enemmän 10. tammikuuta ilmestyneessä Puolanka-lehdessä.


Tuomo Seppänen


697 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page