top of page

Tarrakisat avaavat ikkunoita yleisurheilun maailmaan


Tämänvuotinen tarrakisakausi käynnistyi kesäkuun alussa tuoden mukanaan hyvää mieltä, liikunnan riemua ja onnistumisen elämyksiä.

Tarrakisoissa on kyse Puolangan Ryhdin järjestämästä viikoittaisesta urheilutapahtumasta, jossa lapset pääsevät tutustumaan eri yleisurheilulajeihin seuran jäsenten opastuksella. Osallistumalla leikkimielisiin kilpailuihin lapset myös ansaitsevat suorituskortteihinsa tarroja, joiden ahkerasta keräämisestä heidät palkitaan kesän päätteeksi.

Puolangan Ryhdin puheenjohtaja Martti Könkään mukaan tapa palkita tarrakisojen osallistujat aktiivisuuden perusteella tulosten sijaan on osoittautunut toimivaksi, sillä lapset ovat usein hyvin eri-ikäisiä ja eroavat jo sen vuoksi taitotasoltaan. Hän huomauttaa, että aktiivisuudesta kertovia tarroja on mahdollista saada myös suunnistuksesta kuntorasteilla.

Martti Köngäs kertoo, että tarrakisoja pidetään, koska lasten harrastustoiminnan järjestäminen on yksi urheiluseuran tehtävistä. Hän nostaa esille, kuinka tärkeää on, että lapset pääsevät kokeilemaan erilaisia lajeja turvallisesti ja valvotusti aikuisten ohjauksessa.

Tarrakisoista enemmän 29. kesäkuuta ilmestyneessä Puolanka-lehdessä.


Anni Viljamaa


80 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Commentaires


bottom of page