top of page

Tarrakisoissa harjoiteltiin useita yleisurheilulajeja


Puolangan yleisurheilukentällä kesäisin järjestettävät lasten tarrakisat ovat päässeet jälleen tänä vuonna vauhtiin. Viime viikon tiistaina kolme lasta oli kovasta helteestä huolimatta jaksanut taas tulla harjoittelemaan eri yleisurheilulajeja.

Tällä kertaa lajeina olivat lyhyen matkan juoksu, korkeushyppy ja erilaiset heittolajit. Lisäksi kokeiltiin pituushyppyä, joten lähes kaikenlaiset lajit tulivat testatuiksi. Lapsilla riittikin intoa näiden kaikkien lajien harjoittelemiseen.

Tänä kesänä useasti mukana urheilemassa ollut Nella Holopainen oli myös viime tiistaina tullut tarrakisoihin yhdessä isänsä Janne Holopaisen ja pikkusiskonsa Lotta Holopaisen kanssa.

- Keli kun on ollut sopiva, niin ollaan täällä käyty. Asutaan ihan tuossa lähelläkin, Janne Holopainen sanoi.

Tarrakisojen vetäjä Martti Köngäs kertoi, että tarrakisoissa on ollut tänä kesänä vähemmän väkeä kuin aiempina vuosina. Kovat helteet ovat hänen mukaansa olleet iso syy osanottajakatoon. Lisäksi kesämyrsky vaikeutti yhden tarrakisakerran pitämistä.

Könkään mukaan koronakin on voinut vaikuttaa esimerkiksi siihen, miksi mökkiläisiä ei ole ollut mukana tarrakisoissa kovinkaan paljoa. Hän kuitenkin toivoi lisää väkeä tuleville tarrakisakerroille, joita pidetään elokuun alkuun saakka.


Lisää tarrakisoista voi lukea 21.7. ilmestyneestä Puolanka-lehdestä.


Milla Hiltunen, kuva Henri Heikkinen


77 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page