top of page

Tiedote ja kysely

Valmiuslaki astui voimaan keskiviikkona 18.3.

Puolangalla on paljon joko koronavirusepidemian riskiryhmään tai yli 70-vuotiaita vapaaehtoisen karanteenin piiriin kuuluvia ihmisiä.

Kunnan tehtäviin kuuluu valmiuslain mukaisen toiminnan organisointi. Kunnan resurssit eivät kuitenkaan riitä kaikkien apua tarvitsevien ihmisten huomioimiseen.

Oletko sivukylällä tai kirkonkylällä asuva riskiryhmään kuuluva tai yli 70-vuotias, etkä kuulu kotihoidon piiriin ja koet tarvitsevasi apua joko elintarvikehuollossa tai apteekkiasioinnissa?

Ota yhteyttä arkisin puhelimella 08 6532 200 / Puolanka-lehti, iltaisin ja viikonloppuisin 0500 774 904 / Tuomo Seppänen.

Kartoitamme mahdolliset avun tarvitsijat ja pyrimme yhdessä eri toimijoiden kanssa organisoimaan asiointien hoitamisen valmiuslain aikana.

Mikäli olet halukas toimimaan vapaaehtoisena toimijana,

ota yhteyttä yllä oleviin numeroihin. Kaikenlainen naapuriapu on toivottavaa ja suotavaa. Tietoa kannattaa välittää kaikille niille, jotka eivät välttämättä saa tietoa lehdistä tai sähköisistä välineistä.

Tiedotamme lisää Puolanka-lehdessä ensi viikolla.

Ne, joilla on käytettävissään internet, löytävät lisätietoa www.puolankainfo.fi, www.puolanka.fi. Facebookin käyttäjille säännöllistä ja ajankohtaista lisätietoa Puolangan kunnan sekä Puolanka-lehden Facebook-sivuilla.

9 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


bottom of page