top of page

Tommi Rajala on vuoden kainuulainen


Tommi Rajala voitti Kainuun Sanomien järjestämän vuoden kainuulainen -yleisöäänestyksen. Vuodesta 2017 asti Puolangan pessimistit ry:n toimintaa siivittänyt yhdistyksen nykyinen taiteellinen johtaja näkee, että on ihan kiva, kun oma tekeminen saa tunnustusta. Tosin CV hänellä meni uusiksi, koska lopetuksena on lukenut, että hän on ollut äänestyksessä kahdesti kakkossijalla. Se on ollut hänestä CV:hen hauskempi lopetus kuin voittaminen.

Rajala kertoi, että hetkenä, jona tunnustuksen saaja julkaistiin, hän oli tarinan kerronnan eräleirillä kulttuuritoimijoiden kanssa.

- Kun palkinnon saaja julkistettiin, niin minulle ja kaikille oli todella tärkeää, että palkinto meni juuri kulttuurialan ihmiselle, Rajala kertoi.

Puolangan pessimistit ry otti tänä vuonna tähtäimeen keskittyä jokaisen mukana olevan ihmisen hyvinvointiin. Kesäinen musikaali vaatii toiminnassa mukana olevilta paljon resursseja, sillä monilla on useita päällekkäisiä tehtäviä kesän aikana. Rajala näkee, että hyvinvointi näkyy suoraan myös yhdistyksen toiminnassa ja mahdollistaa sen jatkamisen niin ihmisten kuin taloudellisestakin näkökulmasta.

Rajalalle itselleenkin kesä tuo uusia tuulia. Hän nimittäin ohjaa ensimmäistä kertaa pessimismimusikaalin.

Lue enemmän 15. helmikuuta ilmestyvästä Puolanka-lehdestä.


Laura Tolonen, kuva Milla Hiltunen


183 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page