top of page

Tuomas Moilanen aloitti vuoden vaihteessa Kalustepalvelun ohjaksissa


Leipivaaran entisellä koululla sijaitseva Väisäsen Kalustepalvelu on vaihtanut omistajaa. Mauno Väisäsen jäätyä eläkkeelle vuoden vaihteessa remmeihin on hypännyt Tuomas Moilanen. Hänen yritykseä palvelee nykyään nimellä Rakennus- ja kalustepalvelu Moilanen oy.

Tuomas Moilanen on jo useamman vuoden toiminut yhteistyössä Väisäsen kanssa, sillä hän on monesti työmaillaan ja muutenkin asentanut Väisäsen rakentamia kalusteita. Heillä olikin ollut puhetta jo useamman vuoden, että Moilasta kiinnostaisi ostaa Väisäsen Kalustepalvelun tilat.

Moilaselle ostopäätökseen vaikutti merkittävästi palveluiden lisääminen. Hänestä on erittäin tärkeää, että tämän kokoisella paikkakunnalla pitää osata tehdä ja tarjota palveluita laajasti. Näin töitä riittää.

Moilasesta kalustuspalvelu oli luonnollinen lisä hänen muihin palveluihinsa. Remonttia tehdessään hän voi myydä samaan pakettiin kalusteet ja asentaa ne sopivassa välissä. Hän onkin jo tehnyt rakennuskohteisiin muun muassa kaapistoja. Nyt voikin sanoa, että Moilanen rakentaa talon perustuksista ylöspäin.

Mauno Väisänen taas jää eläkkeelle myös hyvillä mielin mutta hieman haikein mielin.

- Erittäin loistavaa saada yritykselle jatkumoa.

Lue enemmän 13. tammikuuta ilmestyneestä Puolanka-lehdestä.


Laura Tolonen


1 024 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page