top of page

Tuomas Moilanen valittiin vuoden 2021 puolankalaiseksi  


Vuoden puolankalainen on valittu usein selkeällä ääni­enemmistöllä ja joskus taas pienellä äänierolla. Kerran on päädytty tasatulokseen, kun viime vuonna vuoden puolankalaisen titteli jaettiin Airi Kinnusen ja Väinö Kanniaisen kesken. Vuoden puolankalaiseksi vuosimallia 2021 äänestettiin Tuomas Moilanen 34 äänellä.  Tänäkin vuonna tasatulos oli lähellä, sillä toiseksi sijoittui Anneli Karjalainen 32 äänellä. Ääniä annettiin yhteensä 122, mikä on lähes saman verran kuin viime vuonna.

Tuomas Moilanen on tunnettu leveästä hymystään ja sanavalmiudestaan. Kuitenkin äänestystulos veti hänet hieman hiljaiseksi.  

- Ei tätä olisi osannut arvata. Kai sitä on jotain jossakin tehnyt oikein. Jotain on äiti ja isä osanneet opettaa. Kiitos, kiitos kaikille äänestäjille, Moilanen kiitteli häkeltyneenä.  

Moilanen on jo muutaman vuoden toiminut yrittäjänä, ja nämä vuodet ovat hänestä menneet nopeasti. Rakennuspalvelu Tuomas Moilasen puoleen moni kääntyy erilaisten rakennus- ja remontointitöiden kanssa. Viime vuonna Moilanen laajensi palveluitaan huonekalurakentamisen puolelle ostamalla siihen toimitilat ja kaluston.  

Työn vastapainona Moilanen touhuaa Puolangan Moottorikerho/Urheiluautoilijoiden hommissa. Itse hän ei ole ollut auton ratissa moneen vuoteen, vaan tekee muita kerhon hommia ja toimii veljensä Tanelin oikeana kätenä autojen kasaamisessa.

Lue enemmän 1. joulukuuta ilmestyneestä Puolanka-lehdestä.


Laura Tolonen, kuva Eila Heikkinen

 


273 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page