top of page

Vaarojen Haukut -hirvenhaukku-kokeessa saatiin kovia tuloksia


Puolangalla järjestettiin lauantaina Vaarojen haukut -hirvenhaukkukilpailut, jotka kisattiin neljättä kertaa. Puolangan Kennelkerhon järjestämä haukkukoekilpailu on saavuttanut suosiota osallistujien parissa, sillä jälleen matkaan lähti maksimimäärä eli 40 koiraa. Vaikka peruuntumisia tuli kisaa edeltävällä viikolla, niin varalla oli useampi koira, joten kisa voitiin järjestää maksimimäärällä koiria. 

Kilpailun voittosuorituksen haukkui Mikko Kanasen koira Hiilloksen Roki. Pisteitä kertyi huimat 97. Nimi voikin kuulostaa tutulle, sillä parivaljakko voitti kisan myös viime vuonna. Kiertopalkintoon he saavat kahdet nimet peräkkäin. 

Puolangan Kennelkerhon puheenjohtaja Markus Keränen oli oikein tyytyväinen kisan tulostasoon ja siihen, että metsässä oli paljon hirvitilanteita. 

- Maastossa onnistuttiin. Saimme 20 Hirv1 -tulosta. Jos ajattelee koko syksyn tulostasoa, niin se on paras tulostaso. 28 koiralle kirjattiin löytö, niin se on tuosta koiramäärästä hyvä, Keränen kommentoi.

- Kaikin puolin kisa meni hyvin. En ole kuullut kuin positiivista palautetta järjestelyistä ja maastoista, Keränen kertoi.  

Lue enemmän 28. syyskuuta ilmestyvästä Puolanka-lehdestä.


Laura Tolonen, kuva Taina Huhta


473 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page