top of page

Valtuusto piti pikakokouksen


Kokouksen alussa luovutettiin pormestari Harri Peltolalle tasavallan presidentin myöntämä Suomen Leijonan ritarikunnan ritarimerkki. Merkin luovuttivat hänelle Mari Haapalainen ja Mikko Kanniainen.

Puolangan kunnan valtuusto kokoontui maanantaina päättämään Esko Rautiaisen irtisanoutumisesta kunnan luottamustoimesta sekä kotouttamisohjelmasta.

Rautiainen on 30.12.2022 pyytänyt eroa kunnan luottamustoimista paikkakunnalta muuton vuoksi. Valtuusto myönsi eron Rautiaiselle valtuuston sekä kunnanhallituksen jäsenyyksistä ja valitsi hänen tilalleen valtuustoon Minttu Laurosen. Kunnanhallitukseen Rautiaisen tilalle valittiin Toni Haapala ja hänen henkilökohtaiseksi varajäsenekseen Jaana Kemppainen.

Kokouksen päätteeksi pormestari Harri Peltola kertoi lyhyesti kunnan tilinpäätöksestä ja sen valmistumisesta. Tilinpäätöksestä on tulossa ennakoitua huomattavasti positiivisempi. Lopullisesti tilinpäätös valmistunee huhtikuun alkupuolella ja se tulee olemaan lopullisista kirjauksista riippuen vajaasta miljoonasta puoleentoista miljoonaa euroa plussalla.

Muista kokousasioista 22. maaliskuuta ilmestyvässä Puolanka-lehdessä.


Tuomo Seppänen

233 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Commentaires


bottom of page