top of page

Vuoden 2021 Lankafestille on kovat odotukset


Keikkapaikkoja täyttävä Klamydia laulaa humoristisia, mutta myös erittäin kantaaottavia kappaleita. Klamydia nousee Lankafest-lavalle heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna.

Lankafest ovat täyttänyt Puolangan torin urakalla kahtena päivänä. Tänä vuonna hieno festariperinne katkesi koronan vuoksi.

Nyt on kuitenkin aika suunnata katse jo ensi kesään. Kunnan tapahtumakoordinaattori Sami Haapalainen on täysin työn touhussa Lankafestin suhteen, vaikka hän sanookin, että koronatilanne kummittelee koko ajan takaraivossa.

- Ei tässä kannata luovuttaa. Tilanne pitää katsoa taas sitten kesän alussa. Ensi kesälle on suuret odotukset, ja haluttaakin nähdä jo livemusiikkia, Haapalainen kertoi.

Odotitko kenties menneen kesän Lankafestejä? Jäikö sinulla jokin odottamasi bändi nyt näkemättä? Ei hätää, sillä ensi kesänä Lankafestillä nähdään samat bändit, joiden oli tarkoitus olla esiintymässä menneenä kesänä.

Päälavalle nousevat siis heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna Klamydia, Brother Firetribe, Zero Nine, Turmion Kätilöt, Altaria, Electric Deathbeat ja Martti Servo & Napander. Toisella lavalla kuullaan Angry Machines (Dio cover) ja Maiden Invasion (Iron Maiden cover).

Sami Haapalainen kertoi, että kun viime kesänä tapahtuma peruttiin, hän sopi alustavasti heti bändien kanssa siirrosta ensi kesään. Tietenkin kaikkien kanssa se ei tapahtunut ilman mutkia, mutta onneksi loppujen lopuksi koko huippuartistikattaus saatiin pidettyä samana ja myös aikataulu.

Ennakkoliput ovat nyt myynnissä hieman halvemmalla kuin portilta ostettaessa. Haapalainen kertoi, että niitä on ostettu aika varovaisesti tilanteesta johtuen. On kuitenkin hyvä muistaa, että viime vuonnakin lippurahat sai anottua takaisin.

Aiheesta enemmän 16. joulukuuta ilmestyneessä Puolanka-lehdessä.


Laura Tolonen, kuva promo


118 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page