top of page

Lentopallon koukkupolvet palasivat entistä innokkaampina


Puolangan uuden liikuntahallin ensimmäisen lentopallon koukkupolviturnauksen voittajajoukkue Eemeli Väisänen, Jarkko Kyllönen, Liisa Tiihonen, Elisa Heikkinen, Joel Kyllönen ja Ismad Heidari. Palkinnot jakoi Markku Väyrynen.

Lentopallon koukkupolviturnaus palasi kolmen vuoden tauon jälkeen ja jopa entistä ehompana. Muutto Paljakasta kirkonkylän uuteen liikuntahalliin oli kaikin puolin onnistunut siirtymä.

Jotain oli uutta, jotain vanhaa, mutta muutama asia oli yhteistä aiemmille koukkupolviturnaukselle: iloinen peli-ilme ja tietenkin kajaanilainen Jussi Mustonen, joka on osallistunut lähes kaikkiin koukkupolviturnauksiin nyt jo yli 20 vuoden ajan.

Lauantaina käyty turnaus oli järjestyksessään 18., mutta kolme vuotta on tullut taukoa Paljakkatalon myynnin takia. Uutta turnauksessa oli lupa syöttää aloitussyöttö yläkautta. Sekin toimi hyvin ja pelatuista palloista tuli jopa aeimpaa tasokkaampia.

Koukkupolviturnaus eteni muutoin vanhan kaavan mukaan. Joukkueet arvottiin ilmoittautuneista ja paikalle saapuneista 76 pelaajasta.

Koukkupolvi-idean "äiti" Marja Väyrynen nautiskeli turnauksesta tällä kertaa katsomon puolella. Hän oli iloinen siitä, että turnaus on saanut jatkoa ja lentopallojaoston uudet toimijat ovat olleet aktiivisina turnauksen järjestämisessä.

- Minusta oli mukava nähdä täällä uusia, nuorempia pelaajia yhtään ikääntyneempiä pelaajia aliarvostamatta, Väyrynen kertoi tunnelmista illalla ottelujen jälkeen.

- Toki Paljakan tunnelmaa on kaivattu, sillä siellä kaikki oli tiiviimmin yhdessä. Täällä ollaan ikään kuin kahdessa kerroksessa, mutta halli on hieno ja komea, siitä ei pääse mihinkään. Turnauksen hengen mukaisesti yksi joukkue voitti ja kaikki muut olivat kakkosia, Väyrynen luonnehti turnauksen henkeä.

Koukkupolviturnauksen tunnelmia enemmän 8. helmikuuta ilmestyvässä Puolanka-lehdessä sekä nettilehdessä.


Tuomo Seppänen


346 katselukertaa0 kommenttia

Comments


bottom of page