top of page

Puolangan Ryhdille ylijäämäinen tilinpäätös


Kunnanvirastoon kokoonnuttiin pitämään Puolangan Ryhti ry:n vuosikokous. Aatonaattona järjestetyssä kokouksessa vahvistettiin ensi vuodelle toimintasuunnitelma ja talousarvio sekä hallituksen laatima vuosi- ja tilikertomus.

Tilikertomuksen esitteli Teemu Väyrynen, joka totesi ylijäämää kertyneen 12 094,81 euroa. Väyrysen mukaan tulokseen on vaikuttanut merkittävimmin entisen Ryhdin talon myynti Pessimistit ry:lle. Talon myynti myös valittiin vuoden 2019 - 2020 teoksi.

Vuoden loppuun asti talosta tuli neljältä kuukaudelta vielä vuokratuloja, jotka ovat olleet aikaisempina vuosina merkittävä tulopuoli, Väyrynen kertoi.

Talon myynnin lisäksi tuloja on saatu muun muassa talkoista ja jäsenmaksuista.

Keskustelua herätti kokouksessa virallisen jäsenluettelon laatiminen, jonka avulla olisi helpompi kartoittaa jäsenmaksuja. Rekisterin puoltamiseen käyttivät puheenvuorot ainakin kokouksen puheenjohtaja Terho Väisänen, Annu Väisänen ja kokouksen pöytäkirjan tarkastaja Sanna Sutela.

- Ilmaisia lounaita kun ei ole, niin se on mielestäni väärää mallia ryhtiläisille, ettei tarvitse maksaa, vaan voi vaan nauttia näistä eduista, mielsi Annu Väisänen.

Tällä hetkellä Puolangan Ryhdillä on noin sata jäsenmaksun maksanutta jäsentä. Alle 15-vuotiailta ei peritä jäsenmaksuja.

Lue enemmän 30. joulukuuta Puolanka-lehdestä.


Jenna Hiltunen


169 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page