Turvallista joulua kaikille

Joulu on jälleen ovella. Huomenna on jouluaatto ja sen jälkeen kolme pyhäpäivää, ainakin vanhan mallin mukaan, jolloin pyhäpäivät olivat vielä pyhiä ja lomapäivät lomapäiviä suurimmalle osalle työssäkäyviä ihmisiä.


Kuten kaikki hyvin tiedämme, tämä vuosi on ollut poikkeuksellisin kaikkien meidän sodan jälkeen syntyneiden elämässä. Moni sota-ajan kokenut ihminen on verrannut tätä vuotta sota-aikaan. Osa heistä on todennut, että tämä aika on vielä leppoisaa verrattuna siihen, mitä sota-aika toi mukanaan. Näin varmasti on, mutta on tämä ollut meille sota-ajan jälkeen syntyneille poikkeuksellista ja monelle myös hyvin ahdistavaa aikaa.


Ahdistusta on riittänyt joka puolella. Meille työyhteisössä nuoren työtoverin ja ystävän äkillinen menehtyminen on ollut raskas menetys, jonka käsittäminen ja hyväksyminen on vienyt aikaa.


Myös yrittäjien ahdinko on ollut monella käsin kosketeltavaa, kun sitä taattua kuukausittaista palkkatuloa ei enää ole ollutkaan. Se yhdistettynä koronapandemian tuomaan lisäahdistukseen ja pelkoon on tehnyt elämästä normaaliakin yrittäjän epävarmaa elämää raskaamman. Voin vain toivottaa toivoa ja uskoa sekä voimia kaikille yrittäjille, jotka mietitte joulun aikana, kuinka tästä päästään jälleen eteenpäin.


Ahdistavan vuoden kaikki sellaiset tapahtumat, jotka ovat olleet normaalivuotena arkirutiinia, ovat tänä vuonna olleet päivän piristyksiä. Itselläni tällaisia virkistäviä kohokohtia ovat olleet muun muassa vuoden yrittäjien ja vuoden puolankalaisten tapaamiset sekä uusien yrittäjien näkeminen ja uuden yrityksen avaaminen. Tällaisena vuotena nämä tapahtumat ovat nousseet niille kuuluvaan arvoonsa.

Tässä yhteydessä haluan erikseen toivottaa hyvää joulua kaikille terveys- ja hoiva-alan henkilökuntaan kuuluville sekä opettajille ja varhaiskasvattajille. Kiitos teille jaksamisesta tänä vuonna ja voimia tulevaan vuoteen.


Toivotan kaikille lukijoillemme rauhallista, turvallista ja siunattua joulua sekä parempaa uutta vuotta.

13 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Virusvuosi tulee päätökseen

Vuosi 2020 päättyy huomenna ja edessä on uusi vuosi. Päättyvä vuosi on ollut sellainen, jota tasan vuosi sitten kukaan ei osannut ennustaa tai ennakoida. Koronavirus tuli ja levisi koko maailmaan aihe

Joulun odotusviikko

Tiistaina ilmeni viides koronaviruspotilas Puolangan tautiryppäästä. On kulunut reilu viikko siitä, kun epidemia saapui Puolangalle ja ryöpsähti laajaksi joukoksi altistumisia. On ollut koko ajan odot

logo_puolankalehti.png

Ouluntie 1

89200 Puolanka

Puolanka-lehti ilmestyy keskiviikkoisin.

AVOINNA

Arkisin ma-pe 9.00-16.00

TOIMITUS

toimitus@puolanka-lehti.fi

08 653 2200

Eija Luukkonen

eija.luukkonen@puolanka-lehti.fi

08 653 2200

Laura Tolonen

laura.tolonen@puolanka-lehti.fi

050 326 8170

PÄÄTOIMITTAJA

Tuomo Seppänen

0500 774 904

tuomo.seppanen@puolanka-lehti.fi

ILMOITUSMYYNTI

LASKUTUS, TILAUKSET, OSOITTEENMUUTOKSET

Marika Sutinen

08 653 2200

marika.sutinen@puolanka-lehti.fi

© 2021 Puolanka-lehti.

logo_puolankalehti.png